Анонси

      Назад

      Країна знань нам двері відчиняє

      Із нагоди початку нового навчального року Ніжинський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді 6 вересня, по закінченні шкільних занять, організував для своїх клієнтів, дітей молодшого шкільного віку із сімей найменш соціально захищених категорій, святкову конкурсно-розважальну програму «Країна знань нам двері відчиняє».

      «Першачків» та інших учнів молодших класів і їх батьків запросили до читального залу Ніжинської центральної бібліотеки, де разом із працівниками соціальної служби їх привітали завідуюча бібліотекою-філіалом № 4 для дітей Тамара Тимко і керівник релігійної громади Незалежної християнської церкви Повного Євангелія «Джерело любові» Володимир Бурковцов.

      Розваживши школяриків веселими конкурсами із солодкими призами, завідуюча дитячою бібліотекою заохотила їх частіше відвідувати затишну книжкову оселю, більше читати та набувати знань, які обов’язково знадобляться в житті. Вона вручила дітлахам кольорові листівочки із щирими побажаннями для кожного з них.

      Представники «Джерела любові» передали подарунки, які з любов’ю підготували для українських хлопчиків і дівчаток діти з дружніх Україні держав. А керівник цієї релігійної громади нагадав маленьким школярикам про одну з головних Господніх заповідей – бути слухняними своїм батькам, ставитись до них з великою повагою й сумлінно дотримуватись батьківських настанов: адже той, хто шанує й слухається своїх батьків, завжди отримує їхнє благословення та благословення Господнє й тим самим продовжує роки їхнього й свого життя – у злагоді й любові.

      По завершенні урочистої частини свята завдяки ПТ «Партнер» на чолі з його директором Олександром Болбатом діти отримали можливість безоплатно розважитись на атракціонах у парку ім. Т.Г. Шевченка.

      Так, у співпраці з організаціями-партнерами, які завжди охоче відгукуються на звернення центру соціальних служб, вдалося подарувати дітям радість та додати гарного настрою на час мандрівки країною знань.

      Назад

      15 Травня 2019 11:15
      28 Листопада 2018 11:58
      19 Березня 2018 15:51
      02 Лютого 2018 09:51