Анонси

      Назад

      Щоби канікули були гарними для всіх

      Щороку, на початку літніх канікул, Ніжинський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді долучається до просвітницько-виховної роботи з учнями молодшої ланки, які відвідують пришкільні оздоровчі табори денного перебування.

      Так, протягом червня психологи і фахівці із соціальної роботи центру побували в усіх загальноосвітніх школах міста, де було організовано дитячі майданчики.

      Бесіди, тренінги та ігрові завдання для учнів були спрямовані у першу чергу на охорону безпеки життя і здоров’я дітей, профілактику нещасних випадків у різних сферах життєдіяльності, зокрема під час літніх канікул. Тематика заходів містила правила дорожнього руху, поведінки на водоймах, безпечне поводження з вогнем з метою уникнення пожеж, запобігання дитячому травматизму, профілактику конфліктів в учнівському середовищі, здоровий спосіб життя, змістовне дозвілля та інше.

      Бажаючи дітям гарного відпочинку й оздоровлення, соціальні працівники доклали максимум зусиль, щоби довести до дитячої свідомості необхідність відповідального ставлення до особистої безпеки, власного здоров’я, а також до безпеки життєдіяльності оточуючих людей. І наголошували на тому, що добре обізнані з питань безпечної поведінки діти можуть допомогти уникнути негараздів своїм старшим товаришам і навіть деяким дорослим.

      Таким чином Ніжинським міським ЦСССДМ було проведено 38 групових заходів, в яких взяли участь 1019 осіб із числа учнів молодших класів.

      Назад

      15 Травня 2019 11:15
      28 Листопада 2018 11:58
      19 Березня 2018 15:51
      02 Лютого 2018 09:51