Анонси

      Назад

      Проведено навчальний тренінг «Арт-терапія як спосіб діагностики та психокорекції дітей молодшого віку з інвалідністю»

      Здійснення соціально-психологічної роботи з дітьми з інвалідністю в практичній роботі психолога є завданням досить складним, яке потребує систематичності та спеціальних знань.

      Значна частина дітей з інвалідністю відчуває психологічні труднощі в побуті і стосунках з оточуючими людьми. Тому для ефективної роботи з цією категорією клієнтів психолог повинен володіти знаннями про психологічні особливості таких дітей і уявляти можливі способи роботи з ними. В умовах сучасних підходів до різноманітних форм соціалізації дітей з інвалідністю важливе місце посідає арт-терапевтична робота.

      З метою ознайомлення та практичного опрацювання арт-терапевтичних методів роботи направлених на сприяння розвитку дітей з інвалідністю, створення умов для реалізації їх внутрішнього потенціалу, допомоги в подоланні та компенсації відхилень, що заважають їх розвитку, 29 травня поточного року Чернігівським обласним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведено навчальний тренінг «Арт-терапія як спосіб діагностики та психокорекції дітей молодшого віку з інвалідністю».

      Назад

      15 Травня 2019 11:15
      28 Листопада 2018 11:58
      19 Березня 2018 15:51
      02 Лютого 2018 09:51