Анонси

      Назад

      Акція - на підтримку дітей з вадами слуху

      Протягом квітня в Україні тривала оголошена Всеукраїнським благодійним фондом «Серце до серця» Всеукраїнська благодійна акція зі збирання коштів на закупівлю медичного обладнання для лікування дітей з вадами слуху.

      У нашому місті збирання таких коштів організували управління праці та соціального захисту населення Ніжинської міської ради, Ніжинський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та Ніжинський державний університет імені Миколи Гоголя.

      Юні енергійні студенти волонтерської групи «Час для нас», яка діє при кафедрі соціальної педагогіки і соціальної роботи НДУ, на чолі з керівником групи Галиною Бондаренко заохотили небайдужих громадян підтримати своїми коштами сім’ї, в яких виховуються діти з вадами слуху. Адже їхнім батькам доводиться постійно дбати про медичні обстеження на спеціальному обладнанні, про лікування, у т.ч. оперативне, і забезпечення дітей дороговартісними слуховими апаратами.

      Отже, у результаті співпраці соціальних служб та університету було зібрано благодійні кошти в сумі дві тисячі двадцять три гривні.

      23.04.18 зазначену суму грошей перераховано через відділення «Ніжинське 2» ПриватБанку на розрахунковий рахунок ВБФ «Серце до серця».

      На зібрані в межах нашої області благодійні кошти фонд планує організувати придбання медичного обладнання для лікування дітей з вадами слуху в Чернігівській обласній лікарні.

      На фото – студентка НДУ імені Миколи Гоголя, волонтер волонтерської групи «Час для нас» Дарія Козел.

      Назад

      15 Травня 2019 11:15
      28 Листопада 2018 11:58
      19 Березня 2018 15:51
      02 Лютого 2018 09:51