Анонси

      Назад

      «Буде здоров’я - решта все додасться», - так говорить народна мудрість. Здорові люди здебільшого рідко замислюються над тим, як правильно і розумно влаштувати свій побут і життєдіяльність, щоб їхнє здоров’я залишалося міцним і надійним на тривалу перспективу. Люди, що страждають тими чи іншими захворюваннями, кожного дня мають чимало проблем, які відволікають їх від справжнього повноцінного життя.

      Міжнародний день, спрямований на залучення широкої громадської уваги до цих проблем і питань - Всесвітній день здоров’я, відзначається щорічно 7 квітня.

      Профілактика та увага до нашого власного здоров’я - є основною метою проведених соціальними працівниками Чернігівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді в ці дні акцій та заходів.

      Так, у суботу, 7 квітня, в обласному дитячому протитуберкульозному санаторії «Зелений гай» поведена акція «Обери здоровий спосіб життя».

      Метою заходу була профілактика соціально-небезпечних хвороб, подолання шкідливих звичок, збереження репродуктивного здоров’я, утвердження цінностей здорового способу життя.

      Інформаційні матеріали, брошури та буклети, відеолекторій, виступи фахівців, які приурочені цьому Дню, в простій і доступній формі пояснили школярам важливість цієї позитивної ініціативи.

      Назад

      15 Травня 2019 11:15
      28 Листопада 2018 11:58
      19 Березня 2018 15:51
      02 Лютого 2018 09:51