Анонси

      Назад

      Святкові вітання - мешканцям обласного гуртожитку

      Із квітня минулого року при Комунальному закладі «Обласний соціальний гуртожиток для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування» Чернігівської обласної ради, розташованому в Ніжині, на вулиці Прилуцькій, 126, почав діяти консультативний пункт Ніжинського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

      На сьогодні облаштованим усіма зручностями затишним житлом за підтримки держави безоплатно користуються 17 юнаків і дівчат із числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа. Персонал закладу допомагає їм у вирішенні різних соціально-побутових питань та залучає до співпраці інші установи й організації. Таким чином, психологи міського центру соціальних служб проводять з мешканцями гуртожитку групові заходи та надають їм індивідуальні консультації з питань адаптації до нових умов перебування, підготовки до самостійного дорослого життя, професійної орієнтації, розвитку засад здорового способу життя та ін.

      По закінченні чергового тренінгового заняття, що відбулось напередодні Святого Воскресіння, представники НМЦСССДМ привітали його учасників з наближенням світлого й радісного свята Великодня та вручили їм пасхальні гостинці – пахучі смачні кулічі, випечені на ТОВ «Ніжинський хлібозавод», який завжди відгукується на ініціативи центру благодійною допомогою.

      Назад

      15 Травня 2019 11:15
      28 Листопада 2018 11:58
      19 Березня 2018 15:51
      02 Лютого 2018 09:51