Анонси

      Назад

      Підвищення кваліфікації прийомних батьків та батьків-вихователів

      З 12 по 16 березня 2018 року на базі Чернігівського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проводиться навчання для прийомних батьків та батьків-вихователів, сім’ї яких функціонують понад шість років.

      Відповідно до чинного законодавства, не рідше ніж раз на два роки обласний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проводить планові тренінгові навчання прийомних батьків та батьків-вихователів з метою підвищення їх виховного потенціалу.

      Наразі свою кваліфікацію підвищать 14 прийомних батьків та 5 батьків-вихователів Бобровицького, Городнянського, Куликівського, Менського, Носівського, Прилуцького, Сновського, Чернігівського та міст Ніжина.

      Заняття проводяться переважно у формі тренінгу з метою посилення батьківського потенціалу, отримання нових знань щодо законодавства тощо.

      Під час навчання будуть розглянуті наступні теми: «Психологічні особливості соціалізації дітей різних вікових груп», «Психологічні аспекти молодіжниї суїцидів», «Підвищення рівня психологічної компетентності прийомних бітьків, батьків-вихователів», «Дитина з "історією", в процесі адаптації в прийомні родині та дитячому будинку сімейного типу».

      До навчання для прийомних батьків, батьків-вихователів долучились також спеціалісти служби у справах дітей облдержадміністрації, та практичні психологи.

      Назад

      15 Травня 2019 11:15
      28 Листопада 2018 11:58
      19 Березня 2018 15:51
      02 Лютого 2018 09:51