Анонси

      Назад

      Налаштовуємося на «Позитив»!

      Декому з наших матерів доля дала нелегкі випробування, перетворивши їхнє життя на постійний неспокій і безперервне піклування про своїх тяжкохворих дітей, змусивши завжди бути напоготові надати невідкладну допомогу та цілком присвячувати себе такому служінню. Але вони, можливо, більше за інших жінок навчилися цінити кожну хвилину життя, бути вдячними навіть за маленькі радощі, вміти посміхатись і стійко долати труднощі.

      Матерям, які виховують та доглядають дітей з особливими потребами, Ніжинський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді сприяє у створенні груп взаємопідтримки, організовує для них інформаційні та культурно-освітні заходи, залучаючи до співпраці партнерів із державної й недержавної сфери діяльності.

      Так, уже п'ятий рік поспіль міському ЦСССДМ на благодійних засадах допомагає добрий сусід по приміщенню на вулиці Об'їжджій, 120, фітнес-клуб «Позитив» на чолі з його президентом Галиною Арвахі.

      І цього разу напередодні Міжнародного жіночого дня 8 Березня центр соціальних служб запросив на концертну програму «Для моєї матусі» до клубу «Позитив» своїх клієнтів із числа матерів діток з особливими потребами та із сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

      Це була година прекрасної музики, захоплюючих танців, виразної пластики, емоційних жестів. Юні виконавці – учениці відділень «Естетичної гімнастики» та «Східних танців» Школи гармонійного розвитку «Позитивчик» при фітнес-клубі «Позитив» приємно вразили глядачів технікою виконання номерів та вишуканими оригінальними костюмами.

      Так, подарувавши своїм гостям чудову концертну програму, творчий колектив педагогів клубу та їхніх вихованців налаштував їх на позитив та по-справжньому святковий весняний настрій.

      Центр соціальних служб привітав запрошених матерів квітами та передав святкові листівки від вихованців ДНЗ № 21, а також благодійну допомогу засобами дитячої гігієни та дитячим харчуванням для малюків - від Чернігівського об'єднання Спілки Самаритян України.

      Уміння дарувати радість іншим – це справжній Божий дар, який духовно збагачує і тих, кому дарують, і тих, хто дарує.

      Назад

      15 Травня 2019 11:15
      28 Листопада 2018 11:58
      19 Березня 2018 15:51
      02 Лютого 2018 09:51