Анонси

      Назад

      Даруємо весняний настрій

      За ініціативи Ніжинського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді в кінці минулого року при відділенні амбулаторного гемодіалізу КЛПЗ «Чернігівська обласна лікарня» в м. Ніжині було відкрито новий консультативний пункт. У цьому відділенні постійно приймають життєво необхідні процедури сорок осіб із числа мешканців Ніжина та Ніжинського району, половина з яких – жінки.

      Психолог та юрисконсульт Ніжинського міського ЦСССДМ щотижня відвідують цей медичний заклад, щоби на місці надавати його пацієнтам відповідні соціальні послуги, раціонально використовуючи досить дорогий для них час.

      Напередодні Міжнародного жіночого дня 8 Березня замість робочого засідання консультпункту працівники центру організували своїм клієнтам маленьке свято. Приємним сюрпризом для шістнадцяти присутніх - пацієнток відділення стали весняні квіти, фрукти та солодощі – прямо у приміщенні закладу (там, де дозволили медики), а також та виготовлені дитячими руками вітальні листівки.

      До поздоровлень центру приєднались його партнери – Чернігівське відділення Спілки Самаритян України та ДНЗ № 21. Відлунням подарованого жінкам весняного настрою стали слова їхньої щирої вдячності та чарівні посмішки.

      Назад

      15 Травня 2019 11:15
      28 Листопада 2018 11:58
      19 Березня 2018 15:51
      02 Лютого 2018 09:51