Анонси

      Назад

      Посилення правових можливостей ветеранів АТО через підвищення їх правової культури та правової обізнаності

      Посилення правових можливостей ветеранів АТО через підвищення їх правової культури та правової обізнаності

      Таким був меседж засідання «круглого столу», що відбулося 15 лютого у залі засідань Коропської районної ради за участю учасників антитерористичної операції та демобілізованих, представників управлінь та відділів райдержадміністрації, районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Захід проводився у рамках реалізації проекту Міністерства юстиції «Я маю право!».

      Зі вступним словом до присутніх звернулася директор Коропського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Оксана Тептюк. Вона зазначила, що дана зустріч ініційована для того, щоб з’ясувати потреби учасників АТО та надати їм необхідну юридичну допомогу. А цьому сприяє не лише отримання консультацій з соціально-правових питань, а й налагодження комунікацій між учасниками АТО, громадськими об'єднаннями, що представляють їх інтереси, та представниками владних структур.

      "Володіючи усією необхідною інформацією, значно легше оперативно реагувати на ті чи інші проблеми. Ми докладемо максимум зусиль, виходячи зі своїх можливостей, щоб допомогти кожному військовослужбовцю», - наголосила Оксана Тептюк. Учасники заходу розглянули та обговорили питання щодо новин та змін законодавства стосовно реалізації права на санаторно-курортне лікування, соціально-правовий захист ветеранів АТО, інші пільги та соціальні гарантії. Про можливості і механізми реалізації права на санаторно-курортне лікування та виплату компенсації за невикористані путівки на лікування, про право на оздоровлення людей з обмеженими можливостями та деяких інших категорій громадян присутніх проінформувала завідувач сектору у справах осіб з інвалідністю УСЗН Галина Мисенко. Всі учасники отримали інформаційні матеріали з питань соціально-правового захисту ветеранів АТО, які стануть в подальшому при нагоді. По завершенні «круглого столу» відбулись збори районної громадської організації «Спілка учасників антитерористичної операції Коропщини». Під час зборів голова організації Олександр Негрій прозвітував про проведену роботу у 2017 році та окреслив плани на майбутнє.

      Насамкінець зустрічі учасники поклали квіти до пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні та землякам, загиблим на Донбасі.

      Коропський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

      Назад

      15 Травня 2019 11:15
      28 Листопада 2018 11:58
      19 Березня 2018 15:51
      02 Лютого 2018 09:51