Анонси

      Назад

      Директор Чернігівського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді зустрілася з головами ОТГ Городняського району.

      Забезпечення якісного надання соціальних послуг уразливим категоріям населення в об’єднаних територіальних громадах регіону являється одним із пріоритетних завдань громади.

      В умовах децентралізації дуже важливою є готовність кожної громади брати відповідальність за своїх мешканців і надавати вчасну і професійну підтримку тим, хто її потребує. «Виконання об’єднаними територіальними громадами власних самоврядних повноважень щодо надання соціальних послуг сім’ям та особам, які перебувають у складних життєвих обставинах, законодавчо визначено статтею 34 Закону України «Про місцеве самоврядування».

      З метою обговорення організації надання соціальних послуг вразливим категоріям сімей у новостворених об’єднаних територіальних громадах директор Чернігівського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Алла Кот 9 лютого 2018 р. відвідала громади Городнянського району та зустрілася з головами Тупичівської сільської ради Ларисою Шовковою та Городнянської міської ради Андрієм Богданом.

      Директор центру в розмові наголосила, що однією з умов успішної соціальної роботи є наявність у громаді фахівця із соціальної роботи та довела до відома їх завдання та обов`язки, окреслила модель взаємодії об’єднаних територіальних громад з Центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у процесі виконання власних самоврядних повноважень щодо надання соціальних послуг вразливим категоріям сімей.

      Назад

      15 Травня 2019 11:15
      28 Листопада 2018 11:58
      19 Березня 2018 15:51
      02 Лютого 2018 09:51