Анонси

      Назад

      РОБОТА МОБІЛЬНОГО КОНСУЛЬТАЦІЙНОГО ПУНКТУ СОЦІАЛЬНОЇ РОБОТИ ЧЕРНІГІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ ДЛЯ СІМ’Ї, ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ

      26 січня 2018 року в рамках роботи мобільного консультаційного пункту соціальної роботи Чернігівського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді здійснено виїзд до с.Киїнка Чернігівського району з метою проведення профілактичної роботи з питань попередження негативних явищ та соціально-небезпечних хвороб серед дітей та молоді в Киїнській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів. Зустрічі на тему «Репродуктивне здоров’я молоді», «Засади відповідального батьківства та як народжуються хороші батьки» проводилась у формі тренінгу з учнями 10-11 класів.

      Під час проведення профілактичної роботи спеціалісти розглядали питання щодо:

      - збереження репродуктивного здоров’я;

      - профілактики соціально небезпечних хвороб;

      - проблем підліткової вагітності;

      - важливості відповідального ставлення до батьківства;

      - планування сім’ї, формування позитивної моделі родини.

      Також проведено заняття для учнів 8-9 класів з питань профілактики суїцидальної поведніки, підвищення самооцінки та впевненості в собі. Груповою роботою під час проведення заходу охоплено 125 осіб.

      За результатами роботи учні підвищили рівень знань та отримали інформаційно-просвітницьку продукцію (буклети/листівки/пам’ятки) з вищезазначених питань.

      Назад

      15 Травня 2019 11:15
      28 Листопада 2018 11:58
      19 Березня 2018 15:51
      02 Лютого 2018 09:51