Анонси

      Назад

      Підвищення кваліфікації прийомних батьків та батьків-вихователів

      З 22 по 26 січня 2018 року на базі Чернігівського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проводиться навчання для прийомних батьків та батьків-вихователів, сім’ї яких функціонують понад десять років.

      Відповідно до чинного законодавства, не рідше ніж раз на два роки обласний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проводить планові тренінгові навчання прийомних батьків та батьків-вихователів з метою підвищення їх виховного потенціалу.

      Наразі свою кваліфікацію підвищать 61 прийомний батько та 10 батьків-вихователів Бахмацького, Бобровицького, Варвинського, Городнянського, Ічнянського, Коропського, Корюківського, Менського, Ніжинського, Новгород-Сіверського, Носівського, Прилуцького, Ріпкінського, Семенівського, Сновського, Сосницького, Срібнянського, Талалаївського, Чернігівського та міст Ніжина, Прилуки, Чернігова.

      Заняття проводяться переважно у формі тренінгу з метою посилення батьківського потенціалу, отримання нових знань щодо законодавства тощо.

      Під час навчання будуть розглянуті наступні теми: «Особливості виховання підлітка», «Дисципліна: заохочення та покарання», «Емоційне вигорання батьків», «Підвищення соціальної активності та підготовки вихованців до самостійного життя». «Аспекти суїцидальної поведінки, розкриття особистісних рис дитини й попередження конфліктних ситуацій».

      До навчання для прийомних батьків, батьків-вихователів долучились також спеціалісти служби у справах дітей облдержадміністрації, головного територіального управління юстиції та практичні психологи.

      Назад

      15 Травня 2019 11:15
      28 Листопада 2018 11:58
      19 Березня 2018 15:51
      02 Лютого 2018 09:51