Анонси

      Назад

      На службі у громади міста

      Протягом Всеукраїнського тижня права, що тривав із 4 по 10 грудня, Ніжинським міським центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді було проведено низку групових заходів для різних категорій населення міста. Юрисконсульт центру працював з учнями загальноосвітніх шкіл №№ 5, 7, 9, 11, 13, 17, КЗ ННВК «Престиж» № 16, ліцею побуту та сервісу; із мешканцями обласного соціального гуртожитку, пацієнтками жіночої консультації (клієнтками консультпункту центру для вагітних жінок) та безробітними особами, у т. ч. учасниками АТО, які перебувають на обліку в міськрайонному центрі зайнятості.

      Це були бесіди з елементами обговорення «Відповідальність малолітніх та неповнолітніх», «Знай свої права», анкетування «Твої права та обов'язки», інтерактивна гра «Ти і Закон», консультації «Безробітні мають як права, так і обов’язки», «Державні гарантії вагітних і породіль», «Правовий та соціальний захист учасників АТО» та інші.

      Учасники заходів отримали інформацію з актуальних правових питань сьогодення і, зокрема, тих, які найбільше стосуються конкретних людей щодо їхніх особистих життєвих потреб. Жваво обговорювались цікаві для багатьох правові аспекти віртуальних і реальних проблемних ситуацій, можливості реалізації правових гарантій держави в галузі соціального захисту певних верств громадян тощо.

      Загалом проведено 23 заходи, участь в яких взяла 681 особа.

      Серед індивідуальних соціальних послуг, які надає громадянам найуразливіших категорій міський центр соціальних служб, є також і юридичні – консультування, сприяння в оформленні й поновленні документів, підготовка позовних заяв тощо. Тож мешканці міста можуть отримати такі послуги, звернувшись на адресу центру: вул. Об'їжджа, 120; тел. для довідок 7-85-00.

      Назад

      15 Травня 2019 11:15
      28 Листопада 2018 11:58
      19 Березня 2018 15:51
      02 Лютого 2018 09:51