Анонси

      Назад

      Профілактика ВІЛ та ризикованої поведінки серед молоді, що перебуває у конфлікті із законом

      Спеціалісти Чернігівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді в рамках заходів, приурочених Всесвітньому Дню боротьби зі СНІДом, 21 листопада провели групове заняття на базі Чернігівського міського відділу з питань пробації Центрального міжрегіонального управління з питань виконання покарань та пробації Міністерства юстиції для засуджених до покарань, не пов’язаних із позбавленням волі.

      Клієнти центру були залучені до участі у відеолекторіях «Тест», «Шляхи передачі ВІЛ». Лікар-інфекціоніст надала інформацію шляхом відеопрезентації з питань профілактики соціально-небезпечних хвороб, запобігання інфікування ВІЛ/СНІДом, ІПСШ, гепатитами, туберкульозом, подолання їх наслідків, збереження репродуктивного здоров’я, утвердження цінностей здорового способу життя тощо.

      Підоблікові також поінформовані про співпрацю та партнерство між Міністерством юстиції України, Міжнародним благодійним фондом «Українська фундація громадського здоров’я», Представництвом корпорації ХелсРайт Інтернешил в Україні «Право на здоров’я» та Всеукраїнським громадським центром «Волонтер»; проведено консультування стосовно проекту «Профілактика ВІЛ, тестування та лікування молоді та жінок у конфлікті із законом в Україні», забезпечення доступу до лікування та профілактики ВІЛ-інфікування, запобігання ризикованої поведінки серед підлітків і молоді, які перебувають у конфлікті з законом.

      Кожен учасник заходу отримав інформаційно-просвітницькі матеріали стосовно державних та громадських організацій, що надають послуги ВІЛ-інфікованим особам, де можна пройти тестування на ВІЛ.

      Назад

      15 Травня 2019 11:15
      28 Листопада 2018 11:58
      19 Березня 2018 15:51
      02 Лютого 2018 09:51