Анонси

      Назад

      Червону стрічку носять небайдужі

      Чернігівським обласним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді в торгово - розважальному центрі "Hollywood" 01 грудня 2018 року проведено акцію «Червону стрічку носять небайдужі» до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом.

      У цей день по всьому світу люди виражають підтримку хворим на ВІЛ-інфекцію та СНІД, привертають увагу громадськості та ЗМІ до вирішення проблеми епідемії, боротьби з проявами дискримінації хворих, толерантного ставлення до них.

      Близько 300 мешканців Чернігова, небайдужих до проблеми поширення ВІЛ-інфекції, прийняли участь у акції. Вони закріплювали «Стрічку пам’яті» на контурі такої ж стрічки, зображеної на сіті-лайті, створюючи при цьому «дерево життя».

      «Червона стрічка» - міжнародний символ боротьби зі СНІДом, символ співчуття, підтримки і надії на майбутнє без СНІДу. Епідемічна ситуація з ВІЛ-інфекції в Україні залишається напруженою – продовжується поширення ВІЛ серед загального населення, зростає захворюваність на ВІЛ-інфекцію/СНІД. Щороку збільшується кількість осіб, які перебувають під диспансерним наглядом у закладах охорони здоров’я служби профілактики та боротьби зі СНІДом.

      Назад

      15 Травня 2019 11:15
      28 Листопада 2018 11:58
      19 Березня 2018 15:51
      02 Лютого 2018 09:51