Анонси

      Назад

      Підготовка майбутніх соціальних працівників

      У листопаді місяці п. р. на базі Чернігівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проходять практику студенти Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г.Шевченка (V та III курсів за спеціальністю «соціальний працівник»).

      Мета практики — оволодіння студентами сучасними методами, формами, засобами майбутньої професійної діяльності, її організації, формування професійних умінь і навичок, виховання потреби систематичного поновлювання.

      На початку практики були проведені організаційні заходи: інструктажі щодо порядку проходження практики, студентам-практикантам надані необхідні документи за запитом.

      Майбутні колеги ознайомились із нормативно-правовим забезпеченням діяльності ЧМЦСССДМ, напрямами і показниками роботи за 2016 та поточний роки. Студенти-практиканти разом із фахівцями та психологом соціальної служби долучились до групової роботи та індивідуального консультування з дітьми, які перебувають на лікуванні в обласному дитячому протитуберкульозному санаторії «Зелений гай», та навчальних закладах міста. Проведені тренінгові заняття, відеолекторії, бесіди на згуртування дитячого колективу, профілактики негативних явищ, ігротеки. Окрім зазначеного, студенти презентували для старшокласників свою майбутню професію.

      Практичні навички та знання, які отримали студенти-практиканти, знадобляться соціальним працівникам у майбутньому.

      Назад

      15 Травня 2019 11:15
      28 Листопада 2018 11:58
      19 Березня 2018 15:51
      02 Лютого 2018 09:51