Анонси

      Назад

      Почали мандрівку країною знань

      Ніжинський міський центр соціальних служб для ім’ї, дітей та молоді привітав першокласників найбільше соціально уразливих категорій з числа своїх клієнтів із початком нового навчального року. Наймолодших школяриків із особливими потребами, а також із сімей учасників АТО та внутрішньо переміщених сімей разом із батьками 6 вересня було запрошено на екскурсію до природничого відділу Ніжинського краєзнавчого музею імені Івана Спаського. Тут допитливим хлоп’ятам та дівчаткам допомогли дізнатись багато нового й цікавого про рослинний і тваринний світ рідного краю. А ще дітвора була дуже задоволена можливістю власноруч доторкнутись до мешканців живого куточку й попестити декого з них.

      Разом із бажанням більше пізнавати природу своєї землі, дітям закладали засади відповідального й дбайливого ставлення до неї, усвідомлення свого громадянського обов’язку – берегти довкілля та всіх живих істот, які його населяють.

      По закінченні проведеної на благодійних засадах екскурсії діти отримали від центру соціальних служб подарунки – набори канцтоварів для першокласників, які стануть їм у нагоді під час захоплюючої мандрівки країною знань.

      Назад

      15 Травня 2019 11:15
      28 Листопада 2018 11:58
      19 Березня 2018 15:51
      02 Лютого 2018 09:51